Dr. Simona Mihutiu medic oncolog

Dr. Simona Mihutiu, de profesie medic oncolog, este licentiata a Universitatii de Medicina si Farmacie din Cluj-Napoca, in anul 1990. A urmat rezidentiatul intre 1993-1998, obtinand titlul de medic specialist in specialitatea oncologie medicala. Din anul 1999 este angajata in Clinica Oncologie Oradea. In 2004 obtine titlul de medic primar oncolog, iar din 2007 este seful Clinicii de Oncologie Oradea si sef de program oncologie in judetul Bihor. In 2008 devine sef de lucrari la catedra de oncologie, la Universitatea Oradea – Facultatea de Farmacie si Medicina. Obtine titlul de master in managementul resurselor umane in 2009 si acreditarea in management sanitar, in acelasi an. In 2011 obtine titlul de Doctor in stiinte medicale.
A participat la numeroase studii clinice internationale. Este membru fondator al Societatii Romane de Cancer “Vasile Pacurar”. Este bine cunoscuta pozitia sa publica in legatura cu importanta dezvoltarii oncologiei si a tratamentului multidisciplinar in judetul Bihor si a necesitatii de acreditare a conceptului de centru oncologic, cu includerea tuturor specialitatilor importante in diagnosticul si tratamentului bolnavului de cancer.
Contact:

Data publicarii: 1 februarie 2010

Dr. Edina Morvay-Szabo medic radioterapeut, oncolog, radiolog

Dr. Edina Morvay-Szabo a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie din Cluj, a devenit medic primar radiolog in 1996, axandu-si activitatea pe domeniul senologiei si al mamografiei, obtinand competenta in senologie in 2007 si, devenind, mamografistul cu cea mai mare experienta din judet. In 1994 obtine competenta pe ecografie. In 1997 obtine diploma de medic primar radioterapeut, devenind din 1998 seful Laboratorului de Radioterapie al Spitalului Clinic Judetean Oradea. Obtine competenta in Management si Sanatate Publica in 2009. Din 2002 devine asistent universitar la Facultatea de Medicina si Farmacie Oradea. Este Doctor in stiinte medicale din 2006. A condus activitatea de depistare precoce a cancerului mamar, fiind una din preocuparile profesionale de baza. A publicat ca autor si co-autor 3 carti de specialitate si a condus, alaturi de regretatul dr. Vasile Pacurar, publicatia Registrului Teritorial de Cancer Bihor, conducand in paralel si Registrul de Tumori Mamare. Membra in diferite asociatii profesionale nationale si internationale, este si vicepresedinta in Societatea Romana de Cancer Bihor "Vasile Pacurar". Activitatea sa profesionala a fost incununata de numeroase premii: Premiul Societatii Romane de Oncologie Medicala in 2002, Premiul Universitarilor Conferintei Nationale de Radiologie in 1998, Premiul Agfa al Congresului Centenar Societatii Romane de Radiologie in 1995, Marele Premiu al Societatii Romane de Radioterapie Oncologica pentru lucrare poster in 1998, Premiul Societatii Franceze de Radiologie si Imagistica Jacques Sauvegrain cu ocazia Congresului francofon de Radiologie pentru lucrare poster 8-11-1996.
Contact:

Data publicarii: 1 februarie 2010

Elisabeta Patcas medic radioterapeut

Elisabeta Patcas, medic radioterapeut, este absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie Cluj, anul 1987. Medic primar radioterapie din 2005 in Compartimentul de Radioterapie al Clinicii Oncologie din cadrul Spitalului Clinic Judetean Oradea de urgenta Oradea. A participat la training in radioterapie la nivel intern/Institutul Oncologic Cluj si international/Berlin, Dresda. Doctorand al Facultatii de Medicina si Farmacie Oradea,domeniul Medicina din 2003. A avut activitate didactica in cadrul Facultatii de Medicina si Farmacie Oradea, ca lector la Catedra Anatomie. Participa la cercetarea clinica in studii internationale, alaturi de colectivul Clinicii de Oncologie Oradea. Redactor in cadrul Registrului Teritorial de Cancer Bihor. Membru fondator si Vicepresedinte al Societatii Romane de Cancer Bihor, Vasile Pacurar.
Contact:

Data publicarii: 1 februarie 2010

Corina Lupau psiholog

Corina Lupau, licentiata a Facultatii de Psihologie a Universitatii din Bucuresti in anul 1999, a urmat intre 1999-2000 cursul de Psiho-Oncologie la Institutul Cultural Francez Bucuresti. Intre 2000-2002 urmeaza cursuri de psihoterapie integrativa la EEPSA Strasbourg, in tara module de gestaltterapie, analiza tranzactionala, analiza existentiala si logoterapie. In 2007 obtine certificatul de psihoterapeut la Universitatea Babes Bolyai Cluj-Napoca in psihoterapii cognitiv-comportamentale si diploma de master in managementul resurselor umane la Facultatea de Stiinte Socio-Umane din Oradea. Este acreditata de Colegiul Psihologilor din Romania in specialitatile: psihologie clinica si psihoterapie precum si in psihologia muncii si organizatiilor. Isi desfasoara activitatea de psiholog principal in Clinica de Oncologie Oradea din anul 1999 unde intreprinde masuri de evaluare si interventie psihologica atat pentru pacienti cat si pentru personal. Este membru fondatorsi Presedinte in exercitiu al Societatii de Cancer Vasile Pacurar.
Contact:

Data publicarii: 1 februarie 2010

Ruta Muresan Delia medic oncolog

Ruta Muresan Delia, medic primar oncolog, chimioterapeut in Clinica de Oncologie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Oradea, s-a nascut in data de 30.05.1965. Intre anii 1983-1989 a urmat cursurile Facultatii de Medicina si Farmacie din Targu-Mures , obtinand in septembrie 1989 diploma de medic de medicina generala. In perioada 1990-1991 a lucrat ca medic stagiar la Spitalul Judetean din Brasov. In urma concursului din octombrie 1991 a fost admisa ca medic secundar in specialitatea de oncologie generala si chimioterapie, efectuand 3 ani de secundariat la Institutul Oncologic Bucuresti, obtinand in decembrie 1994 diploma de medic specialist. In ianuarie 1995 ocupa prin concurs postul de medic specialist oncolog chimioterapeut in Clinica de Oncologie Oradea. In urma examenului din iunie 2000 devine medic primar oncolog chimioterapeut. Incepand din februarie 1995 si pana in prezent lucreaza in Clinica de Oncologie Oradea. A condus clinica de oncologie in perioada 2001 – 2003, fiind in paralel si sef de program oncologic in judetul Bihor. Activitate de cercetare bogata ca investigator principal participand la numeroase studii clinice, recunoscuta la nivel international, urmare a absolvirii cursului de trialuri clinice, organizat prin Scoala Europeana de Oncologie, pe care l-a efectuat in 1999 la Viena.

Data publicarii: 1 februarie 2010

Dr. Silviu Corbu medic oncolog

Dr. Silviu Corbu, este licentiat al Facultatii de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie Cluj-Napoca in anul 1997; rezidentiat in Oncologie medicala 2000-2005. Este medic specialist oncologie medicala, cu competente in ecografie generala, ingrijiri paliative, management sanitar; Este master in Educatie sanitara. A activat in invatamantul superior si cercetarea medicala si este Doctor in stiinte medicale din 2007. Este acreditat de Colegiul Medicilor din Romania in specialitatile: oncologie medicala, ecografie generala, ingrijiri paliative. Isi desfasoara activitatea de medic oncolog pe sectia si in ambulatorul Clinicii de Oncologie Oradea din anul 2005 si acorda ingrijiri paliative la Spitalul Pneumoftiziologie Oradea din 2007.
Contact:

Data publicarii: 1 februarie 2010

Bereczki Lajos Szilard medic oncolog

Bereczki Lajos Szilard, a studiat medicina generala la Facultatea de Medicina si Farmacie din Oradea, obtinand licenta in 2002. A obtinut intrarea in rezidentiat prin concurs in profilul oncologie medicala, ajungand medic specialist oncologie medicala, dupa o pregatire de 5 ani in Clinicile de Oncologie din Timisoara, Oradea si in Institutul Oncologic din Cluj Napoca, in anul 2007. Din decembrie 2007 lucreaza in Clinica de Oncologie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Oradea. Este membru al Societatii Romane de Radioterapie si Oncologie, al Societatii Romane de Cancer “Vasile Pacurar” Bihor. Inca din 2007 a fost numit responsabil cu activitatea Registrului Teritorial de Cancer Bihor. Desfasoara activitate de cercetare stiintifica, fiind coordonator de studiu si investigator secundar in multe studii clinice. Bun profesionist si foarte bine organizat, impleteste cu succes activitatea profesionala cu pasiunile extraprofesionale: baschetul, mountain bikingul, in general muntele si calculatorul.

Data publicarii: 1 februarie 2010

Aniela Platona medic oncolog

Aniela Platona, este licentiată a Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti, promotia 1999; isi desfasoara activitatea ca medic rezident Oncologie medicala 2000 - 2005 in Clinica Oncologie Oradea, Institutul Oncologic Cluj-Napoca si in Spitalul Universitar Rouen - Franta; profeseaza din 2006 ca medic specialist oncologie medicala in ambulatorul "S.C. Pelican" iar din 2007 si in sectia + ambulatorul Clinicii de Oncologie Oradea. Activeaza in invatamantul superior din 2000 ca asistent universitar al Facultatii de Medicina si Farmacie Oradea, disciplina Oncologie. Hematologie oncologica; este doctorand al acestei facultati din 2004. Desfasoara activitate de cercetare in cadrul studiilor nationale si internationale alaturi de colectivul Clinicii de Oncologie Oradea. Membru in colectivul redactional al Registrului Teritorial de Cancer Bihor. Vicepresedinte al Societatii Romane de Cancer Bihor "Vasile Pacurar" şi membru al asociaţiilor profesionale: SRROM, ESMO, B.U.ON.
Contact:

Data publicarii: 1 februarie 2010

Flonta Teodora medic specialist radioterapeut

Flonta Teodora, a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie Oradea in 2002, dupa care, in perioada 1.01.2003-31.12.2003, a efectuat stagiatura in cadrul Spitalului Clinic Judetean Oradea, obtinand dreptul de libera practica - medic medicina generala. Lucreaza la un cabinet de medicina generala timp de 1 an. In 2006 promoveaza examenul national de rezidentiat si in 2010 obtine certificatul de medic specialist, specialitatea radioterapie, cu pregatirea in Institutul Oncologic "Prof.Dr.I Chiricuta" Cluj-Napoca. Incepand cu 1 ianuarie 2011 este angajata a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Oradea, in cadrul compartimentului Radioterapie al sectiei Oncologie. Este membru al asociatiilor profesionale: SRROM, ESGO. Printre pasiunile extraprofesionale se regasesc: cainii (mai bine zis dogul german), drumetiile pe munte, florile.
Contact:

Data publicarii: 10 ianuarie 2012

Bancos Sanda medic specialist oncologie medicala

Bancos Sanda, medic oncolog este licentiata a Facultatii de Medicina si Farmacie Oradea, promotia 2002. Perioada de pregatire in rezidentiat 2004 – 2010 a desfasurat-o in Clinica de Oncologie Oradea si in Institutul Oncologic din Cluj-Napoca. Din luna august 2011 profeseaza in sectia si ambulatorul de oncologie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Oradea. Este membra a Societatii Romane de Radioterapie si Oncologie Medicala din anul 2009. Desfasoara activitate de cercetare stiintifica in studii clinice alaturi de colectivul Clinicii de Oncologie Oradea.
Contact:

Data publicarii: 10 ianuarie 2012

Florea Lorena medic specialist oncolog

Florea Lorena, medic specialist oncolog este licentiata a Facultatii de Medicina si Farmacie “Victor Babes” Timisoara, promotia 2007. In 2008 isi incepe pregatirea in oncologie medicala la Institutul Oncologic “Ion Chiricuta” Cluj-Napoca, iar in 2013 devine medic specialist. Incepand din luna noiembrie 2013 se alatura colectivului Centrului Oncologic Oradea. Este masterand in Ingrijiri Paliative la Universitatea Transilvania Brasov. Este membra a Societatii Romane de Radioterapie si Oncologie Medicala din 2008.
Contact:

Data publicarii: 26 ianuarie 2014